Prodej chalupy 120 m², Slatina nad Zdobnicí

4 300 000 Kč

včetně provize, včetně právního servisu

Nemovitosti nabízí

ViaFinance reality s.r.o.

Pardubice, Štrossova 354

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Exkluzivně pro Vás nabízíme prodej krásné chalupy s rybníčkem v podhůří Orlických hor, v obci Slatina nad Zdobnicí. Chalupa se nachází na okraji obce a nabízí dostatek soukromí. V přízemí naleznete obytnou světnici s kachlovými kamny, původní, historicky dokonale zachovaný strop a podlahu, dále pak kuchyňku a koupelnou s wc. V patře se pak nachází předsíň s úložnými prostory, ložnice a vstup na půdu.

Opravdu velkou výhodou jsou i další prostory sloužící jako technické zázemí, které nabízí možnost dalšího rozšíření obytné plochy a dále pak letní "chatka" a sklípek ležící hned u hlavní budovy. Pozemek o celkové výměře 4 860 m2 je situován v klidné části obce a zavede Vás na nádhernou soukromou lesní mýtinu, hlavně naprosté soukromí.

Kromě plné občanské vybavenosti naleznete v okolí cyklostezky, turistické stezky, koupaliště, hrady a zámky a spoustu dalšího. V zimních měsících jistě oceníte i vzdálenost k lyžařskému středisku Rokytnice v Orl. horách (8 km), případně pak Skicentrum Říčky (15 km).
Doporučuji prohlídku, abyste mohli nasát atmosféru tohoto místa.

Základní údaje

ID nemovitosti 1073
Stav objektu Bezvadný
Plocha pozemku 4 860 m²
Plocha užitná 120 m²
Plocha zastavěná 306 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

ViaFinance reality s.r.o.

Pardubice, Štrossova 354

Zobrazit kompletní nabídku RK

ViaFinance reality s.r.o.

Sdílet nemovitost

TOPlist